Kirjan postitus ja noudot

Jurmon linnut -kirjan jakelu alkaa

Postitukset

Niinhän siinä kävi, että postituksesa tarvittavat pakkaukset saapuivat elien 5.12.2022. Niinpä pakettien lähettäminen alkaa tositeolla huomenna 7.12.2022. Pyrimme lähettämään kaikki jo maksetut ja postitse toimitettavaksi tilatut kirjat niin, että ne ovat viimeistään viikon 50 aikana vastaanottajillaan.

 

Kirjan noudot

Kirjojen luovutus alkaa 1.12.2022. Jatkossa päivitämme tätä sivua, josta voit tarkastaa mistä ja milloin kirja on noudettavissa. Kirja(t) luovutetaan ennakkoon MAKSETTUA laskua vstaan. Jos et ole saanut laskua, ilmoittele siitä sähköpostilla osoitteella talous@tly.fi.

Noutopaikka 1

Kirja on noudettavissa osoitteesta Kangaskuja 3, Littoinen. Jos navigaattoria käytät oppaana, muista, että kunta on Lieto. Postinumerolla ei välttämättä toimi kaikilla navigaattoreilla.

Seuraava noutoaika

Ei tällä hetkellä tiedossa, mutta päivitys tulee tähän.

Noutopaikka 2

Puolalanpuisto 4

Seuraava noutoaika

Sunnuntaina 18.12. klo 10–12 Turun keskustassa osoitteessa Puolalanpuisto 4. Myös osto käteisellä tai MobilePayllä tuolloin on mahdollista, vaikket olisi tilannut kirjaa etukäteen. Ilmoitathan Kim Kuntzelle ( 050 343 2181), mikäli haluat kirjan noutaa, niin hän osaa olla varuillaan. Muista myös maksaa tilauksesi etukäteen (mikäli et halua maksaa paikan päällä). Jos maksat viime tingassa, ota kuitti mukaasi.