Tilastoja

Jurmossa on vuosien varrella työskennellyt vapaaehtoisena havainnoijana pitkälti toista tuhatta henkilöä. Alla on esitetty miehitysvuorokaudet vuosina 1970–2017 asemalla yli kuukauden viettäneiden osalta. Taulukoista puuttuvat vuosien 1961–69 tilastot, joita ei ole vielä tallennettu digitaaliseen muotoon. Vuorokaudet on laskettu tallennettujen asemalomakkeiden mukaan; jos asemalomake on kadonnut, vastaava vuorokausi puuttuu tilastoista.

Vähintään sata vuorokautta vyölleen keränneitä havainnoijia on 62 ja vähintään 30 vuorokauden harrastajia 240. Tilastoista on pyritty poistamaan esimerkiksi sukunimen vaihdosten aiheuttamat virheet, mutta jos löydät korjattavaa, ota yhteyttä osoitteeseen jurmo ät tly.fi.

Oheisessa pdf-tiedostossa on esitetty Jurmon suurimmat päiväsummat lajeittain vuosina 1980–2017 sekä kyseisen summan päivämäärä. Mikäli sama summa on havaittu useana päivänä, on mainittu jokin näistä päivistä.

Aineisto on osittain tarkistamaton, joten virheitä voi löytyä. Jos huomaat jotain epäilyttävää, ota yhteyttä jurmo ät tly.fi.