Jurmon linnut -kirja

Jurmon lintuaseman 60-vuotisjuhlakirja on julkaistu 24.11.2022. Kattava 432-sivuinen teos kokoaa yhteen sen, mitä Jurmon aineisto kertoo linnustosta ja siinä tapahtuneista muutoksista vuosina 1962–2021. 

Kirja jakautuu kolmeen osaan. Taustaosioon on koottu tietoa Jurmon saaren historiasta, geologiasta, ilmastosta, luontotyypeistä, vedenalaisluonnosta, nisäkäslajistosta ja maiseman muutoksesta. Kirjoittajina ovat omien alojensa parhaat asiantuntijat. Toisen osion artikkeleissa kerrotaan aseman historia, kuullaan asemanhoitajien muistoja, kuvataan vuosikymmenten varrella kerätty aineisto ja erillisprojektit, esitellään asema-aineiston käyttöä tutkimuksissa sekä kootaan yhteen tiedot saaren pesimälinnustosta sekä laajemmista linnuston muutoksista. Viimeisessä osiossa esitellään kunkin Jurmossa vuoden 2021 loppuun mennessä havaitun lintulajin esiintyminen ja pitkän aikavälin runsaudenmuutokset.

Upeiden Jurmossa kuvattujen lintu- ja luontokuvien sävyttämä kirja on kunnianosoitus kaikille asemalla aikojen saatossa vapaaehtoisesti havainnoineille ja kiitos aseman toimintaa eri tavoin tukeneille. Toisaalta kirjaa lukemalla voi tutustua linnustoon ja eri lajeja uhkaaviin tekijöihin yleiselläkin tasolla. Vaikka kirja paljastaa uutta tietoa jopa lintuammattilaiselle, löytyy siitä runsaasti luettavaa kenelle tahansa saariston luonnosta kiinnostuneelle. Kirja on erinomainen joululahjaidea kenelle tahansa Jurmossa viihtyvälle luontoharrastajalle.

Tilauslomake on tämän sivun alareunassa.

Kirjan hinta on 49 euroa + toimituskulut.

Toimitustavat ovat nouto täällä kerrottavasta paikasta tai postitus. Kirja on maksettava ennen sen toimittamista. Maksua varten lähetämme annettuun osoitteeseen laskun, jonka maksamisen jälkeen kirja toimitetaan tai sen voi noutaa. Noutopaikkoja tulee olemaan useina päivinä ja mahdollisesti useita paikkoja, kunnes kaikki kirjan tilanneet ovat sen saaneet.

Esimerkkikuvia kirjasta tilauslomakkeen alapuolella.

Tilaukseen liittyvät tiedustelut tässä vaiheessa vain sähköpostilla osoitteeseen talous(at)tly.fi

Muut kirjaan liittyvät tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen jurmo(at)tly.fi

Jurmon linnut -kirjan postitus ja noudot

Tarkemmat tiedot täältä.

Jurmon linnut -kirjan tilauslomake

Jurmo linnut -kirjan tilaat kätevimmin alla olevaa lomaketta käyttäen! Kirjan hinta on 49 euroa. Kirjan voi noutaa sopimalla asiasta sähköpostilla osoitteesta talous@tly.fi tai soittamlla taloudenhoitajalle numeroon 040 5915558. Postitettavat kirjat lähetetään mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen.

Yhden kirjan lähetyskulu on 7,50 euroa. Useamman kirjan paketin lähetyskulut lasketaan tapauskohtaisesti. Postin perimän polttoainelisän takia tuohon voi tulla muutoksia. Jos haluat muuttaa postituksen noudoksi, kerro se vastaamalla saamaasi tilausvahvistukseen.

Täytä tarvittavat kohdat. Tilauksen tehneille lähetämme erillisen laskun. Älä maksa mitään ennen kuin olet saanut laskun. Hinta määräytyy tilaushetken mukaan; laskun lähetyspäivä ei ole ratkaiseva. Kirjan viimeistään 13.11. tilanneet saavat sen ennakkohinnalla, vaikka eivät vielä olisi laskua saaneetkaan. Kirjan toimitamme sovitulla tavalla, kun lasku on maksettu. Toimitusvaihtoehdot kerrotaan tällä samalla sivulla. Laskun lähetämme ensisijaisesti ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos välttämättä haluat laskun postitse, kerro se lisätiedoissa. Paperilaskuun lisäämme myös sen postituskulut (kirjekuori + postimaksu).

Jos haluat kirjan toimitettavaksi tiettyyn Postin noutopisteeseen, kerro se lisätiedoissa. Kirjan jo tilanneet voivat kertoa saman lähettämällä tiedon osoitteeseen talous@tly.fi. Muuten lähetämme kirjan osoitteen mukaiseen lähimpään noutopisteeseen, jonka Postin järjestelmä määrittää.


Tilaajan tiedot

*
*
*
*
*
*
*

Tilaustiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.

viisi + kolme =

Esimerkkiaukeamia