Retkiviikonloppu Kökariin

Aika: 12.-15.9.2024
Paikka: Kökar

RETKIVIIKONLOPPU KÖKARIIN 12.-15.9.2024

Syyskuu on mitä parhainta aikaa syysmuutolla olevien lintujen tarkkailuun. Ahvenanmaan Kökar tarjoaa syksyllä monipuolista lintuelämää ainutlaatuisessa ympäristössä. Myös puitteet retkeilyyn ovat mitä parhaimmat.

Retken majoitus on hotelli Brudhällissa kahden hengen huoneissa, sisältäen aamiaiset, 2 x lounaan sekä 3 x päivällisen. Erityisruokavaliot on ilmoitettava etukäteen. Kulkemiset kimppakyydein. Yhteysalus lähtee Korppoosta Galtbyn satamasta torstaina 12.9. klo 10.00 ja lähtö Kökarista sunnuntaina 15.9. klo 11.45. Yhteysalus on takaisin Galtbyssa klo 14.15.

Kökarissa retkeillään aamusta iltaan sopivin lepo- ja virkistäytymistauoin ja päivän ohjelma päättyy päivälliseen ja iltahuutoon. Hotellissa on lauantaina saunomismahdollisuus. Retkillä liikutaan mahdollisimman paljon jalkaisin maastossa sekä autolla. Liikkumista on luontopoluilla sekä sorateillä. Luontopolut ovat korkeintaan kohtalaisen vaativia.

Retken hinta kahden hengen huoneessa on 336e /henkilö. Retkihinta yhden hengen huoneessa on 446 euroa. Hintaan sisältyvät majoitus- ja ruokailukustannukset sekä oppaan kustannukset. Autolauttamaksu on noin 35 euroa / auto (meno-paluu) ja autopaikka kannattaa varata mahdollisimman pian retkipaikkavahvistuksen jälkeen ( Ålandstrafiken - Customer Login (alandstrafiken.ax) ). Retken järjestäjänä ja oppaana toimii Suvi Riihiluoma.

Kökarissa suositellaan TBE-rokotussuojaa ja punkkisyyni kannattaa tehdä joka päivä.

Retkelle mahtuu 14 ensin ilmoittautunutta. Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 1.8. mennessä: suvi.riihiluoma@gmail.com . Tervetuloa retkelle taianomaiseen Kökariin!