Retkiviikonloppu Kökariin TLY:n jäsenille

Aika: 28.9.-1.10.2023
Paikka: Kökar

Syyskuun loppu on mitä parhainta aikaa lintujen tarkkailuun. Ahvenanmaan Kökar tarjoaa monipuolista lintuelämää ainutlaatuisessa ympäristössä. Myös puitteet retkeilyyn ovat mitä parhaimmat. 

Retken majoitus on hotelli Brudhällissa kahden hengen huoneissa. Retken hinta sisältää majoituksen, aamiaiset, tulopäivän lounaan ja päivällisen kolmena iltana. Erityisruokavaliot on ilmoitettava etukäteen. Kulkemiset kimppakyydein (noin neljä autokuntaa). Retkillä kuljetaan kohtalaisen vaativassa / helppokulkuisessa maastossa. 

Retken hinta kahden hengen huoneessa majoittuen on 380 euroa / henkilö. Autolauttamaksu on noin 35 euroa / ajoneuvo / meno-paluu. Autopaikka kannattaa varata mahdollisimman pian retkivarauksen jälkeen ( Ålandstrafiken, Södra linjen, Galtby-Kökar-Galtby). Retken järjestäjänä ja oppaana toimii Suvi Riihiluoma. 

Retkelle mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta (sitovat ilmoittautumiset). Lisätietoa tästä retkestä ja ilmoittautuminen suoraan Suville: suvi.riihiluoma@gmail.com. Tervetuloa mukaan!