Vuosikokoukset 2020

Kutsu Turun Lintutieteellinen Yhdistys r.y:n vuoden 2020 sääntömääräiseen kevät- ja syyskokoukseen

Turun Lintutieteellinen Yhdistys r.y:n vuoden 2020 sääntömääräinen kevät- ja sääntömääräinen syyskokous pidetään aiemmasta ilmoituksesta poiketen vain etäkokouksena. Kokoushuoneistoon osoitteeseen Martinkatu 5 ei Koronamääräyksistä johtuen kokoonnuta ollenkaan. Kokous alkaa maanantaina 30.11.2020 kello 18.00. Osallistumislinkki on lähetetty kaikille ennakkoilmoittautuneille. Ensiksi pidetään rästiin jäänyt kevätkokous ja heti sen perään syyskokous.

Ilmoittautumisaikaa on pidennetty. Huomaa, että ilman ennakkoilmoittautumista ei tämän syksyn kokoukseen voi osallistua paikan päällä eikä etäyhteydellä. Kaikille ilmoittautuneille lähetämme osallistumiskutsun sähköpostilla, jossa selviää osallistumistapa. Ensisijaisesti noudatamme henkilön omaa toivetta, mutta Martinkadun henkilörajoituksen takia on mahdollista, etteivät kaikki halukkaat voi osallistua paikan päällä.

Tälle sivulle lisäämme ensitilassa kokoukseen liittyvän aineiston, joka tämän kutsun julkaisuhetkellä on vielä tarkistettavana.

Kokousmateriaalit

PDF-tiedostoTLY_kevatkokous_2020_esityslista.pdf (65 kB)
Kevätkokouksen esityslista
PDF-tiedostoTLY_syyskokous_2020_esityslista.pdf (90 kB)
Syyskokouksen esityslista
PDF-tiedostoTLY_vuosikertomus_2019.pdf (207 kB)
Vuosikertomus 2019. 29.11.2020 tehty korjauksia torniopastuksen määriin ja opastusmääriin.
PDF-tiedostoTLY_toimintasuunnitelma_2021.pdf (105 kB)
Vuoden 2021 toimintasuunnitelma
PDF-tiedostoTalousarvio_2021.pdf (115 kB)
Vuoden 2021 talousarvio, jossa mukana myös vuoden 2019 tuloslaskelma.

Ilmoittautuminen

on päättynyt. Kaikille kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki ja -ohjeet.