Turun Lintutieteellinen Yhdistys r.y. - ylimääräinen kokous

Kutsu Turun Lintutieteellinen Yhdistys r.y:n ylimääräiseen kokoukseen

Turun Lintutieteellinen Yhdistys r.y:n vuoden 2021 ylimääräinen kevätkokous pidetään ensisijaisesti etäkokouksena. Mikäli joku haluaa osallistua fyysiseen kokoukseen osoitteessa Uudentalontie 116, Piikkiö, on asiasta sovittava etukäteen yhdistyksen puheenjohtajan, Suvi Riihiluoman, kanssa viimeistään etäkokouksen ilmoittautumisen päättymiseen mennessä. Kokous alkaa maanantaina 24.5.2021 kello 18.00. Osallistumislinkki lähetetään kaikille ennakkoilmoittautuneille.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 9. pykälän lisäys, joka tekee mahdolliseksi pitää yhdistyksen kokoukset etäkokouksina poikkeuslain päättymisen jälkeenkin. Yksityiskohdat ovat esityslistalla. Lisäksi hallitus esittää hyväksyttäväksi tuohon liittyen uuden äänestys- ja vaalijärjestys, joka selkeyttää etäkokousessa mahdollisesti tarvittavien vaalien ja äänestysten käytäntöjä.

Säännöt löytyvät täältä.

Kokoukseen on ilmoittauduttava alla olevaa lomaketta käyttäen 22.5.2021 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetämme osallistumiskutsun sähköpostilla.

Tälle sivulle lisäämme ensitilassa kokoukseen liittyvän aineiston, joka tämän kutsun julkaisuhetkellä on vielä tarkistettavana.

Kokousmateriaalit,

joissa sekä esityslista että äänestys- ja vaalijärjestys.

Esityslista sekä äänestys- ja vaalijärjestys

PDF-tiedostoTLY_ylimaarainen_kevatkokous_2021_esityslista.pdf (129 kB)
Ylimääräisen kevätkokouksen esityslista
PDF-tiedostoTLY_aanestys-ja-vaalijarjestys.pdf (126 kB)
Äänestys- ja vaalijärjestys

Ilmoittautuminen

on päättynyt. Kaikille kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki ja -ohjeet.