Kevätkokouksen 2022 kokouskutsu

Kutsu Turun Lintutieteellinen Yhdistys r.y:n vuoden 2022 sääntömääräiseen kevätkokoukseen

Turun Lintutieteellinen Yhdistys r.y:n vuoden 2021 sääntömääräinen kevätkokous pidetään hybridikokouksena. Sekä kokoushuoneistoon osoitteeseen Martinkatu 5 saapuvilta että etäosallitujilta edellytämme ilmoittautumista etukäteen alla olevaa lomaketta käyttäen. Kokous alkaa maanantaina 21.3.2022 kello 18.00. Osallistumislinkki lähetetään kaikille ennakkoilmoittautuneille.

Ilmoittautumisaika päättyy lauantaina 19.3.2022 kello 18.00. Huomaa, että ilman ennakkoilmoittautumista ei tämän syksyn kokoukseen voi osallistua paikan päällä eikä etäyhteydellä. Kaikille ilmoittautuneille lähetämme osallistumiskutsun sähköpostilla, jossa selviää osallistumistapa. Ensisijaisesti noudatamme henkilön omaa toivetta, mutta Martinkadun henkilörajoituksen takia on mahdollista, etteivät kaikki halukkaat voi osallistua paikan päällä.

Tälle sivulle lisäämme ensitilassa kokoukseen liittyvän aineiston, joka tämän kutsun julkaisuhetkellä on vielä tarkistettavana.

Kokousmateriaalit

PDF-tiedostoTLY_kevatkokous_2022_esityslista.pdf (71 kB)
Vuoden 2022 kevätkokouksen esityslista
PDF-tiedostoTLY_vuosikertomus_2021.pdf (323 kB)
Vuoden 2021 vuosikertomus
PDF-tiedostotase_ja_tulos_pitka_vertailu_edvuosi_2021_tly.pdf (16 kB)
Vuoden 2021 tilinpäätös

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Kokoukseen ilmoittauneille lähetetään osallistumisohje.