Tapahtumakalenteri

Retkikalenteri

Hannu Vainiopekka: merikotkakuvia - näyttely Ruissalossa (13.8.-30.9.2021)

Puutarhan seminaarisalissa on euralaisen luontokuvaaja Hannu Vainiopekan merikotkanäyttely . Hän on ollut vuodesta 2008 merikotkatyöryhmän työssä Varsinais-Suomen alueella. Hän kuvaa emolintuja poikasten rengastuksen yhteydessä. Rengasjalkaiset emolinnut ovat yksilöllisesti tunnistettavissa…

Petostaijausta Liedon Linnavuorella (2.10.2021)

Tule mukaan Euroopan suurimpaan lintutapahtumaan, Eurobirdwatch-viikonloppuun. Tarkkailemme yhdessä paikallisia ja muuttolintuja lauantaina aamupäivän ajan. Tavataan aamulla Linnavuoren huipulla! Tapahtuma on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Ruissalon lintukävely (16.10.2021)

Lähde mukaan seuraamaan ja tutustumaan Ruissalon lintumaailmaan periteisellä lintukävelyllä. Mukana TLY:n oppaat opastamassa. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Ruissalon lintukävely (13.11.2021)

Ruissalon lintukävely kävellään marraskuisena viikonloppuna, viimeisiä muuttolintuja vielä tarkkaillen. Mukana TLY:n oppaat opastamassa. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Ruissalon lintukävely (11.12.2021)

Tule mukaan joulukuiselle lintukävelylle, löytämään talvisia lintulajejamme ja ehkä vielä jonkun myöhäisen viipyjänkin. Mukana TLY:n oppaat. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.