Tapahtumakalenteri

Retkikalenteri

Ruissalon lintukävely (14.9.2019)

Vuoden 2019 lintukävelyt jatkuvat lauantaina 14.9.2019 kello 9.00. Lähdemme liikkeelle tutulta paikalta puutarhan isolta parkkipaikalta eli täältä. Ajakaa autonne parkkipaikan perälle asti, jotta kaikki mahtuvat. Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Viikonloppuretki Utöseen (4.-6.10.2019)

Lähde mukaan viikonlopuksi Utöseen! Saaristossa on loppusyksystä vielä monenlaisia viipyilijöitä, joita ei enää mantereella tähän aikaan tapaa, retkellä tehdään syysmuuton seurantaa sekä merellä että saaren suojaisimmissa osissa. Yövymme tällä kertaa Kalkaksessa 2 hengen huoneissa, hinta on 65…

Ruissalon lintukävely (12.10.2019)

Lähde mukaan lintukävelulle Ruissaloon, lokakuussa voidaan nähdä vielä syksyn viipyilijöitä Tutustutaan syksyiseen lintimaailamaan TLY:n oppaiden seurassa. Lähtö Kasvitieteellisen puutarhan isolta parkkipaikalta. Retki on maksuton eikä ilmoittautumista tarvita.

Ruissalon lintukävely (16.11.2019)

TLY järjestää Ruissalossa lintukävelyn, jossa tutustutaan loppusyksyiseen lintumaailmaan. Mukana TLY:n oppaat opastamassa ajankohtaiseen lintumaailmaan. Lähtö Kasvitieteellisen puutarhan isolta parkkipaikalta. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Ruissalon lintukävely (14.12.2019)

Ruissalon lintukävely tehdään alkutalven tunnelmissa. Mukana TLY:n oppaat opastamassa lintujen kiehtovaan maailmaan. Lähtö Kasvitieteellisen puutarhan parkkipaikalta. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.