Tapahtumakalenteri

Retkikalenteri

Ruissalon lintukävely (15.10.2022)

Tule mukaan seuraamaan lintujen syysmuuton edistymistä yhdessä TLY:n retkioppaiden kanssa. Vaikka monet lajit ovat jo siirtyneet etelään, on lokakuussa on vielä mahdollista löytää erilaisia harvinaisuuksiakin. Etsitään mukavat havainnot yhdessä! Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Viikonloppuretki Utöseen pe 21.10-su 23.10 -TÄYNNÄ (21.-23.10.2022)

Lähde mukaan TLY:n viikonloppuretkelle Utöseen! Lokakuussa viipyilijät löytyvät nimenomaan saaristosta, vielä on syksyä jäljellä! Olemme yötä Fågellissa, majoituksen ja ruokailut kaikki maksavat itse, jonka lisäksi retkimaksu on 20 euroa. Näemme Pärnäisissä pe klo 18. Kimppakyydeistä Pärnäisiin…

Ruissalon lintukävely (12.11.2022)

Tule mukaan Ruisaloonn lintukävelylle havainnoimaan ja löytämään syksyn viimeiseiä viipyilijöitä! Mukana TLY ja linturetkioppaat opastamassa ja havainnoimassa lintumaailmaa. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.

Rengastusdemo kasvitieteellisen puutarhan huoltopihalla (19.11.2022)

Tule mukaan tutustumaan rengastustoimintaan! Kasvitieteellisen puutarhan huoltopihalla on rengastusdemonstraatio la 19.11.22. Pääset mukaan näkemään läheltä rengastustoimintaa. Lintujen rengastus tuo runsaasti tärkeää tutkimustietoa lintujen muutosta ja vaelluksesta, joten työ on tärkeä lisä…

Ruissalon lintukävely (10.12.2022)

Tule mukaan vuoden viimeiselle lintukävelylle Ruissaloon. Joko kaikki muuttajat ovat lähteneet? Se selviää vain lähtemällä linturetkelle! Mukana Ruissalossa TLY:n linturetkioppaat havainnoimassa ja opastamassa. Retki on ilmainen eikä ilmoittautumista tarvita.