Viikonloppuretki Jurmoon -TÄYNNÄ

Aika: 11.-13.9.2020
Paikka: Jurmo, lähtö Pärnäisistä klo 18.00 (tarkista vielä aikataulu)

Tervetuloa mukaan viikonloppuretkelle Jurmoon! Mukaan mahtuu 5-6 nopeinta retkeilijää, lintuasemaakin voidaan käyttää, mikäli siellä on tilaa. Retken ajaksi on varattu Mattssoilta mökki, joten siellä yöpyvät ovat vapautettuja aseman velvoitteista, mutta mukaan asematoimintaan saa tietenkin tulla! Oppaat yöpyvät asemalla, joten aseman rutiinien mukaisesti retkitoiminta tapahtuu. Jurmossa on syysmuuton aikaan usein kiehtovia havaintoja, muuton aikaisia harhailijoita voi löytyä mistä vain!

Retken hinta on 30-40 euroa, ( riippuen tuleeko mökki kokonaan täyteen)  ja yöpyminen tapahtuu Mattssonin mökissä Pigamurjussa. Mukaan omat lakanat ja pyyhkeet sekä omat ruoat. Jurmo Inn:ssä voinee ruokailla, jos teemme varauksen etukäteen.

Retkeen voi tulla muutosta nopeastikin ja vähänkään sairaana ei missään tapauksessa saa lähteä mukaan. Toimimme hallituksen ja viranomaisten ohjeiden mukaan rajoitusten osalta. Muistetaan mahdollisuuksien mukaan turvavälit ja ehdottomasti oma käsidesi mukaan. Retkimaksun osalta sovellamme majoitusmaksusta tulevia maksuja eli jos saamme peruutuksen osalta palautusta,  retkimaksu sovitetaan sen mukaan.

Ilmoittautuminen retket@tly.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.8.20